Zomerkamp 2022

De afgelopen week was het jaarlijkse zomerkamp van de club. Aan het begin van de week junioren en wilde vaart samen en daarna met alleen de wilde vaart. Het was heerlijk weer en er is op allerlei manieren genoten van het water. Er is uiteraard gezeild, maar er is ook gezwommen, omgeslagen en nog veel meer. Naast het genieten van water zijn er spelletjes gespeeld, strips gelezen en is er geoefend met verschillende handige vaardigheden. De sleeplijnen konden aan het eind van de week een stuk beter gegooid worden dan aan het begin. Vandaag zijn de kinderen en de vletten weer teruggekomen bij ons clubgebouw. Komend weekend kan iedereen even uitrusten van alle belevenissen. Zaterdag 3 september is de eerste clubmiddag waarop we iedereen hopen te zien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: