Klusjesdag

Deze laatste zaterdag van de meivakantie waren er opnieuw weinig kinderen. Een mooie gelegenheid om allerlei klusjes waar we normaal niet aan toekomen te doen. De aanwezige kinderen gingen met begeleiding het water op met de FlyTour, deze zeilt ook lekker met weinig wind. Daarnaast heeft een lid ons nieuwe bootje, een Yamaha Seahopper, uitgeprobeerd. Terwijl er gezeild werd hebben de anderen aanwezigen onkruid gemaaid, gewerkt aan de Naessy, kozijnen geschilderd en zowaar de tap gepoetst! Hij glimt ons weer tegemoet. Hopelijk zijn we volgende week weer met meer mensen om het water op te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: