Goed begin vakantie

Vandaag was voor veel kinderen de eerste dag van de meivakantie. Hoe lekker is het dan om buiten te zijn met een windje en de zon erbij. Helaas voor de optimistengroep was de wind wat te sterk. De lelievletten zijn wel lekker het water op gegaan, en lekker makkelijk voor de wind de sloot uit. Met de kinderen die niet het water opgingen hebben we geoefend met optuigen van de optimisten en het benoemen van alle onderdelen. Als je de onderdelen goed kent, is het een stuk makkelijker om instructie te krijgen bij het optuigen op het water. Hopelijk volgende week met iedereen het water op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: