Fris en koud

Het was een frisse dag vandaag, maar gelukkig scheen de zon erbij waardoor het toch lekker was buiten. Een tijdje terug hebben we in het klein gepionierd, vandaag kregen de kinderen een iets grotere opdracht: het maken van een draagstoel met palen en een (oude) stoel. Helaas waren de palen aan de dikke kant en ging het in het klein toch makkelijker dan in het groot. Maar we hebben lekker geoefend. Een ander deel van de kinderen heeft een tent opgezet, nog een beetje te koud om in te slapen, maar de gekregen tent kan zo prima getest worden op waterdichtheid. Met het zomerkamp moeten de oudste kinderen alle tenten zelf opzetten, dus dit was een mooie oefening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: