Kompas verkennen

Vandaag hebben de kinderen met behulp van een kompas allerlei opdrachten gedaan. We hebben nog niet vaak met een kompas gewerkt, dus het was even wennen. Behalve het kompas zat in de activiteiten ook teamwork: leiding nemen en naar elkaar luisteren. Dat bleek een hele uitdaging, wellicht stormde het al in de hoofden en lukte het daardoor iets minder goed. Uiteindelijk is de opdracht wel voltooid. Binnenkort gaan we vast nog een keer aan de slag met het kompas. Verder hebben we vanmiddag opnieuw geprobeerd met iets te vliegen, dit keer een plastic tas met een touwtje eraan. Werkt prima met deze wind!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: