Pannenkoeken

Vandaag was er al vroeg activiteit in de keuken. In de avond stond de groepsraad gepland, een groot deel van de leden bleef daarom eten. Met elkaar hebben we bijna 100 pannenkoeken gebakken voor het avondeten! Terwijl de keukenploeg aan het bakken was, heeft een andere ploeg de Merlet uit het water gehaald en in de loods gezet. Het was dus een productieve middag. De dag hebben we afgeslopen met een hele vlotte groepsraad, in minder dan een uur hebben we alle punten goed besproken en duidelijke afspraken gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: