Hard gewerkt!

Wat is er vandaag hard gewerkt. Het lekkere (in ieder geval droge) weer heeft daar vast aan bijgedragen. Voordat de junioren arriveerden was al het benodigde materiaal voor de middag al klaar gelegd en waren enkele jongens al begonnen met het schoonmaken van de bodem van de Merlet. Zodra de junioren arriveerden staken ook die de handen uit de mouwen, fijn! De Merlet is na vandaag klaar om het water in te gaan, hopelijk lukt dat volgende week. Dan zullen we ook verder werken aan de tweede vlet die vandaag helemaal geschuurd is. Gelukkig was er vandaag ook tijd voor ontspanning. Eerst met een nieuwe voorraad Donald Ducks, daarna door kleine vuurtjes te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: