Merlet weer buiten!

Vandaag hebben de junioren zich bezig gehouden met het schuren en lakken van het rondhout van de Stealin. Ondertussen waren de loodsen en de wilde vaart bezig met het naar buiten brengen met de Merlet. De Merlet is nog niet helemaal klaar, maar als het komende weken een keer lekker droog is, kunnen we de onderkant doen en dan kan de vlet daarna naar het water in. Als dat lukt, hebben we een nieuw record! Na het schuren en lakken hebben we allerlei knopen geoefend. Als afsluiter hebben we verschillende rondes Weerwolven gespeeld. Het was weer een lekkere zaterdagmiddag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: