Kapla!

Ondanks het mooie, koude weer hebben we ervoor gekozen vandaag niet te gaan zeilen. Er stond namelijk geen wind en het is de hoogste tijd om de boten naar binnen te brengen voor het winteronderhoud. Terwijl de Wilde Vaart en de Loodsen al hun krachten inzetten om de Viking naar binnen te rijden, kregen de junioren een andere uitdaging: ‘Bouw van Kapla een zo groot mogelijke optimist met zoveel mogelijk details’. Vooral het zeil was een lastige opgave, maar ook dat is door goed samen te werken gelukt! Na het bouwen had iedereen een ‘zen’-momentje, het opruimen ging nog nooit zo rustig :-). De dag hebben we afgesloten door te genieten van het uitzicht en de eerste les in de cursus Klein Vaarbewijs. We hopen dat een aantal leden in het voorjaar examen kunnen doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: