Over ons

Bij Dunnewold Hendrick de Keyser ligt de focus op watersport en buiten activiteiten, maar we hebben ook een sportschool en een moestuin voor de liefhebbers. Daarmee bieden voor elke doelgroep een unieke plek. Wil je een zaterdag mee kijken? Kom langs!

Zeilen-20

Watersport

Watersporten is onze favoriete bezigheid. We beschikken over meerdere boten. Onze stalen vletten worden het meest gebruikt door de jeugd. Ook beschikken we over een houten zeilboot, een laser, een motorboot, optimisten, kano's en surfplanken. Kortom, genoeg manier om plezier te hebben op het water. Enthousiast geworden? Kom een keer kijken!

Buiten zijn-21

Buiten zijn

Wij doen graag activiteiten in de buitenlucht. Bijna elke week maken we wel een kampvuur en doen we verschillende spelactiviteiten rondom het gebouw en in het Amsterdamse bos. Ook een kampvuur leren maken? Kom een keer kijken!

gym-22

Sporten

In het clubgebouw hebben we een sportschool. Hier kan door leden boven de 18 jaar gebruik van gemaakt worden op alle dagen van de week. Zin om een keer te komen sporten? Kom een keer kijken!

moestuin-23

Moestuin

Wil je ook graag je eigen groente verbouwen? Ook dat kan bij ons. We hebben een oude boot omgetoverd tot een moestuin.